Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на svatbenafotografia
Име:
Весела Танчеви

Професия:
Сватбен фотограф

Интереси:
сватбена фотография

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги

Сватбения фотограф - очаквания и задължения ЧАСТ 1

 

 

СВАТБЕНИ ПАКЕТИ 2014 г.

 

Скъпи бъдещи младоженци, в днешната тема сме решили да засегнем една не много обсъждана тема, а именно очакванията, които имат младоженците към наетия от тях сватбен фотограф и какви всъщност са неговите задължения.

 

1. Уникалност на сватбата. двойка младоженци е уникална и различна и затова тук ще посочим първото и може би едно от най-важните задължения на сватбения фотограф – да разбере, че пред него седят двама уникални същества и да иска да участва в тяхната сватба и да я запечата по уникален път. Много сватбени фотографи снимат на конвейер, сватбена фотосесия на едно и също място, еднакви пози, еднакъв стил на обработка и общо взето, ако човек се разтърси из техните портфолиа, ще забележи учудващо голяма прилика между отделните сватби и единственото нещо, което се различава са лицата по снимките. На всички бъдещи младоженци препоръчваме ако се съмняват, че избрания от тях сватбен фотограф не взима техния ден като нещо специално, съдейки по начина си на държание и маниери, може би трябва да се замислят дали да не го сменят.

 

10609164525_dfd86468c4_b01 10-59-41 

 

 2. Заплащането. Въпроса за цената на сватбения фотограф винаги е често коментирана и от двете страни, но рядко клиентите се опитват наистина да разберат позицията на сватбените фотографи. Цената обикновено варира между 200 и 2000 лв. и зависи както от професионалния опит на сватбения фотограф, неговата техника, така и от града, където ще се проведе самата сватба. Естествено е цената за сватбен фотограф в София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Ямбол бъде бъде по-висока от цената за например сватбен фотограф в Кърджали, Смолян, Сливен, Хасково, Шумен, Пазарджик, Благоевград, Враца и др. Едно от важните неща при избора на сватбен фотограф, е младоженците ясно и точно да споделят своите очаквания с него, а от своя страна сватбения фотограф е нужно да изготви оферта за конкретните младоженци спрямо техните изисквания и нужди. Някои сватбени фотографи предлагат предварително подготвени сватбени пакети за улеснение на младоженците. Ние също предлагаме сватбени пакети, които може да разгледате в СВАТБЕНА ФОТОГРАФИЯ и са валидни за цялата страна, включително за сватбен фотограф в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Ямбол, Кърджали, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Сливен, Смолян, Враца, Шумен, Плевен, Ловеч и др., но също така изготвяме и индивидуални предложения. Ние сме решили за себе си да бъдем сватбен фотограф на изключителна добра цена, но никога за сметка на качеството.

 

3. Снимките. Голям проблем, който може да възникне при липсата на добра комуникация между младоженци и сватбения фотограф е противоречие относно въпроса какво да се снима или какво – не. Някои фотографи отказват да снимат поздравленията след ритуалната зала и в ресторанта. Други имат изискване за определено време специално за сватбена фотосесия. Всеки фотограф си има някакви собствени разбирания за това какво е необходимо да се снима и какво – не. Затова, скъпи младоженци, препоръчваме ви да намерите тази информация лично от избрания от вас сватбен фотограф, за да няма неприятни изненади като си вземете снимките след това.

 

4. Фотокнига или фоталбум. Много често младоженците осъзнават, че диска със снимки от сватбата не им е достатъчен и решават да си изкарат снимки на хартиен носител под една от формите – снимки, наредени в сватбен фотоалбум или уникално изготвена фотокнига. Първия вариант е значително по-малко бюджетен, а и дава възможността да местите снимките на която си искате страница от албума. Другия вариант е по-скъп, по-луксозен и наистина прекрасен спомен от Вашия сватбен ден. Много сватбени фотографи включват фотоалбум или фотокнига в своите пакетни цени, други – не, но е добре при срещата си с фотографа да го попитате относно този въпрос. При нас изготвянето на фотокнига или фотоалбум е допълнителна опция.

 

Това е малка част от това, което искахме да споделим с вас относно засегнатата тема за очакванията на младоженците към сватбения фотограф и какви всъщност са неговите задължения. Реално тук разгледахме очакванията на младоженците. Очаквайте скоро втората част от темата, която ще бъде за това какво са длъжни сватбените фотографи да направят за сумата, която им се заплаща.

 

Ако сте разгледали сайта, харесали са Ви снимките и искате среща с нас, моля потърсете ни на посочените КОНТАКТИ. Потърсете ни ако си търсите сватбен фотограф в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Стара Загора, Ямбол, Шумен, Враца, Кърджали, Хасково, Пазарджик, Благоевград, Сливен, Смолян, Плевен, Ловеч

Категория: Хоби
Прочетен: 544 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.04.2014 12:08

        Здравейте, бъдещи младоженци! Днес сме решили да Ви зарадваме с атрактивните цени, които пуснахме за целия сватбен сезон през 2014 г. Повече информация може да научите на www.tanchevi.com

          Едно от новите неща в нашите сватбени пакети е, че предлагаме възможността да избирате между един сватбен фотограф или двама, които да направят цялостно заснемане на сватба. Бихме искали накратко да обясним какви са плюсовете и минусовете на двата варианта. Единствения плюс на пакета, в който заснемането на сватба става от един сватбен фотограф е по-ниската цена. С това се изчерпват всички предимства. Пакета, които включва заснемане на сватба от двама сватбени фотографа носи далеч повече положителни страни. При двама сватбени фотографа е буквално 100 % сигурно, че ще се обхванат и заснемат всички важни, а пък и не толкова важни моменти по време на цялата сватба. Защото колко често се случва, нека се замислим, точно когато идва подписването от младоженеца и булката или момента на първата целувка да бъдат помрачени от някой чичо, който пречи на сватбения фотограф като застава точно пред него в най-неподходящия момент и снима със своя едно мегапикселова камера на телефона! За щастие когато са двама фотографите тази опасност от пропускане заснемането на важни моменти и почти напълно избегната. А ако и няма наоколо от въпросните персони с телефоните, таблеттие, айпадовете и т.н., то тогава младоженците може да бъдат сигурни не само, че сватбените фотографи ще са свършили добре работата като са заснели сватбата от начало до край, ами и ще имат по-важните моменти заснети от две гледни точки.


Сватбена фотография, сватбен фотограф в Пловдив, София, Бургас, Варна, Стара Загора, Хасково, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Сливен


        Нов пакет, който сформираме за първи път тази година е последният УЛТРА ЛУКС пакет, в който освен цялостно заснемане на сватбата са включени и годежна и следсватбена фотосесия. Изключително много препоръчваме този пакет, защото именно кадрите получени от него ще разкрият в дълбочина вашите чувства и трепети преди сватбата по време на годежната фотосесия, емоциите по време на самата сватба и изпепеляващата любов след Голямото събитие по време следсватбената фотосесия. Именно при заснемането на годежна и следсватбена фотосесия ще бъдете достатъчно спокойни, за да покажете своята необятна любов, без да Ви пречат роднините или да Ви звъни телефона, както често става по време на фотосесията, която се снима в дена на сватбата. По време на следсватбената фотосесия всичко това остава настрана и оставате само вие и Вашият любим/любима и времето е на път да спре. Самата годежна и следсватбена фотосесия може да се осъществи на различно от мястото, където е сватбата – може да е на брега на морето, в планината или с една дума НАВСЯКЪДЕ.



Ако искате да се свържете с нас:

0882921556
0882936867
www.tanchevi.com


Сватбена фотография, сватбен фотограф в Пловдив, София, Бургас, Варна, Стара Загора, Хасково, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Сливен 2Сватбена фотография, сватбен фотограф в Пловдив, София, Бургас, Варна, Стара Загора, Хасково, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Сливен 2
Категория: Изкуство
Прочетен: 1879 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 11.04.2014 12:03

 

Скъпи бъдещи младоженци, разглеждайки много сайтове за сватбена фотография вие сигурно се обърквате при избора си на добър сватбен фотограф. Изглежда сякаш всички са еднакво добри и ви предлагат само перфектни снимки.

Това особено силно се забелязва при сватбени фотографи, работещи предимно в Пловдив, София и в други по-големи градове. Ето какво да направите, ако не знаете кого точно да изберете да заснеме Вашата сватба – поискайте да разгледате снимки от цяла заснета сватба. Така ще видите не само най-добрите и отбрани кадри, които сватбения фотограф е избрал да включи в портфолиото си, но и всички останали кадри, които са банални за повечето сватбени фотографи, но и еднакво важни за младоженците.

По този начин ще разберете дали сватбения фотограф умее да заснема всичко важно и значимо, случващо се наоколо и ще придобиете повече представа относно стила му при пост-обработката. Истинският професионалист никога не би ви отказал подобна услуга.


Както знаете ние се занимаваме със сватбена фотография из цялата страна и снимаме в много от големите градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол и за да ни се доверите, но и за да спазим условията на настоящата статии ви представяме снимки от цялата сватба на Кристина и Иван, заснета през 2013 г.


Може да я видите тук:
http://www.tanchevi.com/%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%B0-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B0-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D1%8A%D1%80-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B1%D0%B5%D0%BD-%D1%84%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84/

Категория: Изкуство
Прочетен: 942 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 26.02.2014 15:28
Търсене

За този блог
Автор: svatbenafotografia
Категория: Изкуство
Прочетен: 12807
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031